Moje šťastná hvězda

Co má se známým kuchařem?

Může na ní oči nechat, jako by jí byl posledlý. Roman Staša (35) si možná Janu Bernáškovou (42) vysnil. Má ale vůbec nějakou šanci?


Půvabná herečka ze seriálů Vyprávěj či Co ste hasiči Jana Bernášková (42) je sice už jedenáct let manželkou producenta a scenáristy Rudolfa Merknera (51), už delší dobu se ale kolem ní motá i jiný muž.


Jaká je pravda?


Už dříve jsme informovali, že se spekuluje o tom, že ji svádí kuchař a vítěz soutěže MasterChef Česko Roman Staša (35). A vypadá to, že k sobě mají stále blízko. Oba se objevili na nedávném křtu knihy herečky ze seriálu ZOO Haliny Pawlowské (68). Zdroj z okolí Roman Staši, který si nepřál být jmenován, nám prozradil, že je do Bernáškové zamilovaný až po uši.


Začíná se s manželem pomalu nudit?

Nechce se vzdát

A nechce se vzdát, i kdyby měl jen malinkou šanci na úspěch. Možná ho lehce namotivovalo i nedávné vyjádření herečky, která se svěřila s tím, že v poslední době tápe. „Nevím, jakou odbočkou to vzít,“ uvedla. Třeba jí to neklape s Merknerem a chce ho opustit.

Jsou kamarádi, on by ale možná chtěl i víc.

Jen malé šance

Zajímavé ale je, že jakmile se tihle dva někde objeví, působí zamilovaně. Staša je tak nejspíš bez šance a možná se bude muset zaměřit na jinou ženu. Bernášková ho asi vnímá jen jako kamaráda. Snad se s tím smíří a neudělá žárlivou scénu, která by ho později mrzela. Mohl by totiž o herečku přijít úplně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden