Můj čas na kafíčko

Stále vášnivě miluje Kolečka, jen to nepřizná?

Nová posila oblíbeného seriálu ZOO Denisa Nesvačilová (32) působí hodně tajemně, až smutně.

Je to přitom krásná žena, která by měla zářit a být plná sebevědomí. Nicméně se říká, že se ani po mnoha měsících od rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem (39) nedostala z nejhoršího.

Nevzdala se naděje, že budou spolu

Údajně ve skrytu duše stále doufá, že spolu budou opět tvořit zamilovanou dvojici jako v minulosti. Dává jí snad scenárista plané naděje, nebo to je jen její zbožné přání? Jistě máme ještě všichni v živé paměti milostný trojúhelník scenáristy Kolečka, Nesvačilové a také modelky Anety Vignerové (36).

Petr Kolečko (39).

Napřed ji opustil, pak se ale vrátil

Právě poslední jmenovaná porodila Kolečkovi před třemi lety syna Jiříčka (3) a tehdy to vypadalo, že jsou nejzamilovanějším párem pod sluncem. V srpnu roku 2022 se ale objevily první informace o tom, že Kolečko od Vignerové odešel a randí s Nesvačilovou.

„Nejdůležitější, co je potřeba v tuto chvíli asi říct, je to, že jsme se s Anetou rozešli,“ řekl tehdy Kolečko. Postupně se ale ukázalo, že je vše daleko složitější.

Ačkoli se občas spolu objevili ve společnosti, jejich vztah měl být jako na horské dráze. Vše vyvrcholilo tím, že scenárista skončil s pořezanou rukou. Mělo k tomu dojít během hádky u Nesvačilové doma.

Zlomil snad Denise srdce?

Už v listopadu téhož roku se však Kolečko vrátil k Vignerové a dali jejich lásce druhou šanci. Pro Nesvačilovou to byla rána, neboť jí Kolečko sliboval, že má
v srdci místo jen pro ni
.

Jenže opak byl pravdou, což se letos v březnu potvrdilo tím, že si Kolečko dokonce vzal Vignerovou za ženu. Povídá se ale, že si dodnes s Nesvačilovou píše a údajně by se nebránil tomu, kdyby se občas potkali.

Má na víc než na nevěrníka

Pokud je to pravda, bohužel tím jen přiživuje její planou naději. V redakci jsme se shodli na tom, že by měla Nesvačilová na Kolečka úplně zapomenout a dát šanci někomu jinému. Myslíme si, že by jí to mohlo slušet s kolegou ze seriálu ZOO Janem Kopečným (34).

Tak uvidíme, zda to spolu dají dohromady. Kopečný je každopádně sympaťák a nemusel by s Denisou hrát nepoctivou hru, jako to dělal celou dobu Kolečko. Třeba to brzy pochopí i Nesvačilová a podaří se jí zapomenout, že nějakého Petra Kolečka vůbec kdy potkala. To by totiž bylo úplně nejlepší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden