Můj čas na kafíčko
Co před Kloubkovou Kuneš tak úzkostlivě tají?
Co před Kloubkovou Kuneš tak úzkostlivě tají?

Velké trápení prý prožívá televizní moderátorka Kristina Kloubková (47). Ačkoli se na první pohled může zdát, že je její vztah s tanečníkem Václavem Kunešem (48) plný lásky, opak má být pravdou.

Náš zdroj z blízkého okolí Kloubkové, který si nepřeje být jmenován, tvrdí, že se prý moderátorka dozvěděla velmi pikantní informace. Kuneš si ji prý dlouhodobě nechce vzít proto, že jednoduše nemůže. Doneslo se k nám totiž, že je stále ženatý s jinou ženou. Je to ale vůbec možné?

Václav Kuneš (48).

Tajemství prozrazeno?

Moderátorka se měla údajně tyto šokující informace dozvědět teprve nedávno a je z toho hodně skleslá. Myslela si totiž, že je Kuneš jejím panem Božským a jednoho dne s ním skutečně stane před oltářem.

Dokonce měli domluveno, že veselka proběhne dříve, než oslaví své jubilejní padesáté narozeniny. Teď to ale vypadá, že nic takového nebude. Kuneš se údajně stále nerozvedl s ženou, se kterou má dceru Aine (15) a má dlouhodobě žít v Japonsku.

Myslel si, že to ututlá?

Neřešil to, protože mu to tak vyhovovalo, ale mělo to prasknout. Díky těmto informacím tak vlastně dává smysl, že Kloubkové stále nepředstavil svou dceru. A možná proto také zatím partnerku odbyl jen zvláštním keltským rituálem, který měl být předzvěstí svatby.

„Žádné zásnuby neproběhly a svatba se odehrála velmi nečekaně. Na Silvestra 2020 jsme byli s partou lidí a mojí nejlepší kamarádkou, která mimo jiné může oddávat,“ uvedla moderátorka v rozhovoru.

Možná se tak bude muset spokojit s tím, že víc než tento pochybný obřad s tanečníkem nezažije. Tedy pokud se potvrdí informace našeho anonymního zdroje.

Keltský obřad a nic víc?

My jsme se samozřejmě snažili zjistit, jak se věci mají, ale jelikož Aine s maminkou žijí v Japonsku, je to složité. Do vydání článku se nám tak informace od našeho informátora nepodařilo potvrdit. Snad jsou to tak jen pomluvy a Kuneš za svým bývalým vztahem dávno udělal tlustou čáru.

A když už do Japonska vyjede, je to pouze za dcerou a za nikým jiným. Kloubková si po svém boku zaslouží muže, který to s ní myslí vážně a nevodí ji za nos. Doufejme, že takový Kuneš skutečně je a všemožné spekulace o opaku jsou pouhé lži.

Související články
Stále častěji se šíří zvěsti, že v manželství herečky Michaely Tomešové (33) ze seriálu ZOO to pořádně skřípe. Na vině mají být údajné pletky jejího muže Romana (36) s mladšími kolegyněmi, které potkává především v divadle. Dvojice se nikdy netajila tím, že mají za sebou nejednu krizi, kterou dokonce řešili účastí ve Výměně manželek. „Děti udělají se vztahem rodičů harakiri. Řešíte jenom logistiku, […]
Oproblémech v partnerském vztahu herecké dvojice Marta Dancingerová (32) a Marek Pospíchal (46) se mluví stále častěji. A na vině má být herččin tanečník ze soutěže StarDance Martin Prágr (29). Tomu krásná partnerka učarovala, a navíc se nijak netají tím, že touží po slávě. Spojí tady příjemné s užitečným a dostane se s její pomocí do showbyznysu? Už nemohla dál? Podle […]
Hodně lidí je vnímalo jako vzor manželské dokonalosti. Jenže to už je prý pryč. Mezi Lenkou Vlasákovou (52) a jejím mužem prý vznikly tak hluboké příkopy, že zasypat jen tak nepůjdou. Vše mělo vygradovat, když Jan Dolanský (46) kývnul na nabídku naskočit do seriálu Ulice. Hraje tam svůdníka, během natáčení je stále obklopen ženami. A […]
Můj čas na kafíčko / 28.9.2024
Ivana Gottová (48), vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), zůstává záhadnou postavou českého společenského života. S kým žije, pokud vůbec s někým? Nové informace mluví jasně. Po jejím boku by měl být miliardář, s nímž už jistý čas přebývá v zahraničí. Její náplní se stala péče o odkaz manžela, a tak si stále udržuje vazby na vlast, lásku zde ale nehledá. Ví, že každého partnera vedle […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz