Můj kousek štěstí

Co se děje s paní Nyklovou?

Jaroslava Obermaierová (70)

Fanoušci nekonečného seriálu Ulice bijí na poplach! Jejich oblíbená sousedka Vilma Nyklová v podání skvělé herečky Jaroslavy Obermaierové (70) je totiž nemocná. Vrátí se ještě do televize?

Největší seriálová drbna Vilma Nyklová alias Jaroslava Obermaierová (70) má další trápení! Sotva vyřešila a vyhrála soudní spor s rodinou zesnulé herečky Jaroslavy Hanušové (†66) , kterou prý svou krutou pravdou o jejím nadměrném pití alkoholu sprostě urazila, má na krku další starosti.
Tentokrát jsou však mnohem větší než všechny předchozí. Nejedná se ani o jejího jediného syna Jaromíra (35), se kterým má Obermaierová kvůli jeho špatnému zdravotnímu i psychickému stavu celoživotní stres.Skvělou herečku, která nehraje jen v Ulici, ale v třeba i v muzikálu Mýdlový princ, začalo totiž pořádně trápit to nejcennější co v životě má. Její vlastní zdraví. Už počátkem června hlásala silné bolesti žaludku, které bohužel neustávaly a herečka tak musela vyhledat pomoc lékařů, kteří jí naordinovali kromě medikamentů hlavně klid. A pak si ještě zranila rameno. Seriálová Ulice má nyní naštěstí letní prázdniny a představitelka Vilmy Nyklové se tak může alespoň v klidu léčit a odpočívat na své milované chalupě nedaleko Zruče nad Sázavou.

Postará se o ní její syn?

„Jsou to hrozné bolesti, před nimiž nemůžete utéct. Bolí to vleže, vsedě, pořád,“ stěžovala si herečka počátkem června, kdy se žaludeční potíže ozvaly poprvé. A poprvé musela kvůli své zdravotní indispozici dokonce přerušit natáčení oblíbeného nováckého seriálu, který si bez ní televizní diváci snad vůbec nedokážou představit. „Myslela jsem, že to dám. Třicet let se kvůli mně nemuselo rušit natáčení, ale strašně mě bolel žaludek, “ stěžovala si představitelka Vilmy Nyklové krátce poté, co jí lékaři odvezli do nemocnice přímo z natáčecího placu. Herečtí kolegové ani kameramani se prý už nemohli dívat na to, jak herečka trpí a svíjí se v bolestech. Obermaierová tak skončila v péči lékařů, kteří ji diagnostikovali vážný zánět žaludku, naordinovali jí přísnou dietu, předepsali silné léky a hlavně nařídili klid. „Moc ráda to dodržím, syn Jarda mi vaří a já polehávám,“ vzkazuje dnes vesele Obermaierová ze své chalupy, kde má konečně klid. Po letech se konečně obrátila karta a syn Jarda, o kterého musela herečka jako matka samoživitelka celý život pečovat, se teď poprvé v životě stará o ní.

Bude už na podzim v pořádku?

Léto se však rychle posune k podzimní rovnodennosti a koncem srpna by měla představitelka Vilmy Nyklové, stejně jako všichni její herečtí kolegové, znovu začít točit nové díly nekonečné Ulice, kde působí už téměř jedenáct let. Jen málokdo však tuší, jaká dřina se za natáčením seriálu, který běží na televizních obrazovkách každičký všední den, ve skutečnosti skrývá. Obermaierová, které bylo letos už sedmdesát, musí vstávat na natáčení už v pět hodin ráno a na place bývá někdy až do pozdních večerních hodin. A ve svém angažmá v muzikálu Mýdlový princ dokonce hraje na bicí! Vykloubené rameno, které si vyhodila právě při bubnování, jí prý pořád také trochu trápí. Snad i proto se jedna z našich nejoblíbenějších hereček současnosti rozhodla strávit letošní léto rekonvalescencí na své chalupě. Snad jí její syn Jaroušek konečně vrátí péči a lásku, kterou mu celý svůj život dávala. A Snad se naše milovaná paní Nyklová brzy uzdraví a v září se znovu vrátí do naší oblíbené Ulice.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden