Moje šťastná hvězda

Co stojí za válkou sourozenců Brodských?

Tereza ranila slova jejího bratra o sebevraždě!

Náhlá smrt otce VLASTIMILA BRODSKÉHO (†81) jeho dceru TEREZU BRODSKOU (48) srazila na kolena. O to hůř nesla bratrovy výroky o sebevraždě.

Skutečnost, že legendární herec Vlastimil Brodský trpěl těžkými depresemi, byla všeobecně známá. Nikdo však nečekal, že by byl schopen si kvůli nim sáhnout na život. Ačkoli o tom často mluvil, vždy dodal, že na to, aby se zabil se má až příliš rád. Od jeho smrti uplynulo už neuvěřitelných 12 let, jeho dcera Tereza, rovněž herečka, se však stále nebyla schopna srovnat s tím, co se stalo. Ona i její nevlastní bratr MAREK (57) po svém otci sklon k depresím zdědili. A válku těchto slavných sourozenců rozpoutaly právě deprese. Tedy nebyly to přímo ony, nýbrž vyjádření Marka o vlastní sebevraždě, ke které jej údajně dohánějí.

Udělal by to lépe

Pronesl totiž, že by se zabil rozhodně lépe, než jeho zesnulý otec. „Rozdíl mezi mnou a tátou je jenom ten, že já jsem se ještě nezabil,“ začal se svým projevem před dvěma lety Marek a pokračoval, že on je zastáncem estetičtější verze, než zvolil jeho otec. „Moje favoritní řešení je vylézt někam hodně vysoko do hor, vzít si s sebou hodně rumu a zmrznout,“ šokoval. Terezu jeho vyjádření neuvěřitelně rozčílilo. „Na to se nedá říct nic jiného, než že je to debil! A taky jsem mu to řekla,“ svěřila se bývalá hvězda seriálu Ulice. Jak sama dále uvedla, myslela si, že čím je člověk starší, tím bývá rozumnější. V případě jejího bratra je to ale prý zřejmě naopak. Marek se později bránil, že šlo pochopitelně jen o legraci.

Sestra u něj navždy skončila

Nevlastní bratr herečky zdědil prý po svém otci nejen sklony k depresím, ale také plachost, citlivost a skepticismus. „Mám to po tátovi, ten pocit, že budoucnost nebude nic moc. Akorát rozdíl je v tom, že já jsem se zatím nezastřelil,“ řekl v pořadu 13. komnata, kterou vysílá Česká televize. Tímto prohlášením zvedl ze židle svou sestru, která otcovou sebevraždou dodnes velmi trpí. Marek ale zašel ještě dál, když rozebíral způsob, jakým by se zprovodil ze světa. Podle něj šlo ale jen o vtip, jeho sestra to však vidí jinak. „Ségra je blázen, vždyť to byla jen sranda,“ přesvědčoval veřejnost s tím, že ho Tereza přece zná, že má takový styl humoru.

Někdy se geny nepovedou

To, co mělo být zřejmě obhajobou ne-li omluvou za nevhodné poznámky o tragické smrti milovaného táty se ale zvrtlo v šílenou hádku. Terezu pobouřilo, že její bratr považuje takhle vážné téma za humor a pustila se do něho. „To nemáš nic jinýho na práci, než se takhle producírovat? Jestli potřebuješ, řekni si, pomůžu ti! Zařídím ti doktory,“ nechala se křehká herečka slyšet. Její zlost šla ale ještě dál a vzkázala Markovi, že by měl začít makat, že nic nedělá, a nejspíš proto má podobné problémy. „Lopatu na něho a měl by okamžitě jiný humor,“ dodala. Markova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Nevím, co blbne. Fakt u mě skončila. Že jsem debil a nemakám?“ urazil se s tím, že je mu sestry líto a že se geny někdy holt nepovedou.

Kdyby Marek trochu více vážil slova, nejspíš by dnes byl se sestrou zadobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden