Můj čas na kafíčko

Co televizní hvězdy nemůžou?

Moderátorský tandem Lucie Borhyová (41) a Rey Koranteng (45) u nás nemá konkurenci. Daří se jim z obrazovky na diváky přenášet pocit z toho, že se s nimi důvěrně znají a přátelí i v soukromí, jsou to zkrátka jejich Lucka a Rey.

Na obrazovce dokonale souzní, i když jsou protiklady. Když je posloucháte, máte pocit, že jsou to vaši staří známí, že vlastně do vaší domácnosti patří. Příjemní a vlídní. Vůbec vám nevadí, že všechno, co říkají, čtou ze čtecího zařízení a že to nejsou vůbec jejich myšlenky.

Jejich zaměstnavatel si jejich cenu velmi dobře uvědomuje. Jsou slepičkami, které snášejí „zlatá vajíčka“, jsou jistotou výdělku. Jakmile se objeví na obrazovce, ihned stoupne sledovanost o statisíce diváků.

Dokonce existuje fenomén L+R, velká skupina diváků se dívá na Televizní noviny, jen když je uvádějí oni dva. Také jsou za to velmi dobře zaplaceni. Obavy o ně a o ty výdělky vedou k tomu, že ve smlouvě mají i spoustu přesných předpisů a zákazů.

Bez souhlasu televize nesmí provádět žádné změny svého zevnějšku. ..Každou akci, kterou by chtěli uvádět, si musí nechat schválit. Dokonce spolu prý nesmí ani cestovat jedním letadlem. Co kdyby náhodou... Takže i když je Rey nadšeným amatérským pilotem letadla, Lucii bohužel nikdy nemůže svézt.

...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden