Moje sladké tajemství

Co vše musí partner udělat proto, aby si ji udržel?

Konečně má doma muže, se kterým je spokojená

Vždy pozitivně naladěná herečka ze seriálu Ulice Tereza Bebarová (44) žije s partnerem Ivanem Kotmelem (44) už mnoho let. A jelikož už toho spolu zažili opravdu hodně a dokonce už jsou i dvojnásobnými rodiči, není divu, že občas jeden z nich musí udělat nějakou tu změnu, aby tomu druhému nezevšedněl.

A proměnou, kterou za poslední dobu prošel Ivan, si Tereza nemůže vynachválit. „Měla jsem doma Robinsona Crusoea, a teď se mi vrátil Brad Pitt,“ pochlubila se na sociálních sítích. Ačkoli to ale s novým účesem a opravenými vousy Kotmelovi sluší, nesešla se jeho proměna pouze s pozitivními ohlasy.

Ivan si obarvil vlasy, aby zakryl své šediny.

Někteří totiž míní, že u muže skutečně není žádoucí barvit si vlasy. „Nechci být zlá ani rejpavá, ale proč si proboha barví vlasy?“ napsala jedna z internetových uživatelek. A Tereza se ho, jako správná životní partnerka, rychle zastala. „Necítí se na šediny,“ odepsala. Otázkou ale je, jestli si Ivan obarvil svou „hřívu“ z vlastní iniciativy, a nebo ho k tomu donutila jeho partnerka.

Ta totiž i několik let po čtyřicítce stále vypadá úchvatně, o svůj zevnějšek se stará a asi by tak bylo pochopitelné, kdyby to samé tak trochu požadovala i po svém partnerovi. Ten navíc díky změně evidentně „prokoukl“ a sluší mu to. Aby ale nakonec Tereza ještě nelitovala, až do něj zakouká třeba nějaká kolegyně v práci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden