Můj kousek štěstí

Jako herečka si moc nevěří

Představitelka čerta v pohádce Princezna ze mlejna se svěřila, že hrát v seriálu se bála. A to protože nevěří ve své herecké schopnosti. Ukázalo se však, že obavy byly zbytečné.

Do Yvetty Blanarovičové by asi jen málokdo řekl, že se cítí před kamerou nesvá a trapně. Vypadá totiž, že se pro herectví přímo narodila. Herečka se přiznala, že to byl také důvod, proč zprvu odmítla hrát v seriálu Ulice.

Když ji tvůrci kontaktovali, rovnou jim měla říct, aby ji na konkurz na roli ani nezvali. Byla si jistá, že bude naprosto hrozná. Yvetta totiž podle svých slov naprosto nesnáší kamerové zkoušky. Důvody, proč se nakonec odhodlala štěstí zkusit, zná jen ona. Proslýchá se ale, že v tom měly hrát roli vysoké honoráře.

Potřebovala nutně peníze

Do doby, než se začala Blanarovičová objevovat v seriálu, kde hraje Zdenku, která trpí Alzheimerovou chorobou, nebyla nikde příliš k vidění. Proslýchalo se dokonce, že o ni producenti ztratili zájem a herečka je téměř bez práce.

Ona ale nezahálela, v době nouzového stavu se pilně učila anglicky a schůzky vyřizovala po internetu. Podle kolegů si teď natáčení náramně užívá. Aby byla připravená, tak ještě předtím, než naskočila do Ulice, navštívila centrum, kde se lidé nemocní Alzheimerovou nemocí zdržují. Chtěla, aby její herecký výkon působil věrohodně.

Alzheimera může jen předstírat

Po mnoha konzultacích s lékaři i s pečujícími o postižené zjistila, že se musí ve svém počínání hodně zpomalit, a to ji dodnes prý dělá ten největší problém, protože je nabitá energií. Nechala se ale pro jistotu i sama otestovat, aby zjistila, že alzheimer jí rozhodně nehrozí ani v budoucnu. Aby také ano, vždyť nemoc je tak trochu dědičná a její 83letá maminka měla skóre ještě lepší než ona sama. Má to tak někdo štěstí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden