Můj čas na kafíčko

Co všechno ji odvádí od rodiny?

Po patnácti letech zmizela ze seriálu Ulice oblíbená postava Ukrajinky Světlany, kterou ztvárnila Tereza Bebarová (46). Je jasné, že s touto rolí bude spjata ještě hodně dlouho. Mnoho diváků si stále myslí, že Bebarová má opravdu ukrajinský původ, a když ji někde potkají, tak ji chválí, jak dobře se naučila česky.

Herečka přiznala, že má talent na napodobování přízvuků, díky čemuž roli dostala. Když jí oznámili, že Světlana v seriálu končí, byla Tereza v šoku. Zachvátily ji nejdříve obavy, z čeho bude žít, ale nyní je v podstatě na roztrhání.

Nedávno dotočila nové díly kulinářského pořadu Peče celá země. S partnerem Ivanem Kotmelem (45) založila vlastní show Čas na TE.BE. Tento pořad, který uvádí televize Mňam, má tři části.

V té první peče s populárním pekařem Josefem Maršálkem (39), ve druhé části vede rozhovor se zajímavými osobnostmi a na závěr netradiční show dává divákům ozkoušené tipy do domácnosti.

A mimoto se stala šéfredaktorkou, přesněji řečeno tváří měsíčníku Na chalupě s Terezou Bebarovou. Je jasné, že to množství aktivit, které v současnosti Bebarová provozuje, se musí nutně odrážet v chodu rodiny.

Nemá čas na děti, postará se manžel

Přestože se herečka stala poprvé matkou až v šestatřiceti, své aktivity nijak neomezila. Mateřské role a prvorozené dcerky Klaudie (9) si moc neužila. Utíkala na natáčení Ulice a o dceru se staral manžel nebo rodiče. Nic se nezměnilo ani s příchodem druhé holčičky Sofie (2).

Když herečka dostala padáka z Ulice, partner patrně doufal, že bude více doma. Jenže jak to zařídit, aby Bebarová mohla pracovat a zároveň být u rodinného krbu? Přišli s nápadem na vlastní show, která se může točit z pohodlí domova. Patrně vůbec nečekali, že pořadu se dostane takové divácké odezvy a že i díky tomu se zrodí další projekty.

Proč se nevzali?

Přestože spolu žijí bezmála třicet let, stále nejsou svoji. Žádost o ruku sice proběhla, ale ke svatbě zatím nedošlo. Pokaždé mají jiné a jiné důvody, proč to nejde. Nejdříve čekali na to, až Klaudie povyroste, aby si i ona svatbu užila. Nyní čekají na to, že vyroste Sofie. Vypadá to, že ta činorodá dvojice se sňatkem otálí jen z pohodlnosti.

Anebo je to jinak: kdyby se rozešli, nemusí řešit soudní stání, ale prostě se vypořádají mezi sebou. Otázkou je, jestli chce být Bebarová stále s Kotmelem, anebo si zvykla na úděl ženy živitelky, která všechno obstará sama. A chlapa zase tak moc nepotřebuje. To je často úděl velmi schopných a pracovitých žen.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden