Můj čas na kafíčko

Čtyři pokusy o sebevraždu Jiřímu Wimmerovi nestačily, smrt si ho ale našla sama!

Můj čas na kafíčko

S pitím alkoholu se dostal ve své kariéře do začarovaného kruhu, odkud nebylo úniku.

Dovedl sice dělat zábavu, v soukromí byl ale Jiří Wimmer (†57) dost zasmušilý člověk. Měl pocit, že ho svět nedoceňuje a nemá rád. Proto začal pít.

Nejvíce se do paměti diváků zapsal Jiří Wimmer (†57) díky svým vystoupením s Karlem Černochem (†64). V mládí byl ale také velmi dobrým činoherním hercem, který by zvládl i shakespearovská dramata. Vystudoval DAMU, ale potom odešel hrát do Ostravy. Do hlavního města se vrátil, když se stal členem divadly Ypsilonka.

Chtěl se prosadit, ale sám si v tom bránil

Jiří měl vždycky velké ambice. Na jednu stranu mu tedy lichotilo, když zaujal svými estrádními vystoupeními. Líbilo se mu, že si ho diváci pamatují. Jenže byl tak trochu ve stínu jevištního partnera Karla Černocha a mnozí lidé vlastně ani neznali jeho jméno.

Ideálním způsobem, který by ho uspokojil, by bývalo bylo mít svůj vlastní televizní pořad. K tomu se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden