Moje šťastná hvězda

Proč zůstala úplně bez přátel?

BÁRA ŠTĚPÁNOVÁ (62) tvrdí, že jí samota vyhovuje a kamarády k životu nepotřebuje. Je to ale opravdu tak, nebo tím jen skrývá krutou pravdu?


Bedřiška z Básníků má rozporuplnou povahu. Zatímco jedni ji milují a obdivují, druzí ji příliš v lásce nemají. Možná by to mohla Bára Štěpánová (62) z Ordinace v růžové zahradě změnit a rázem by byla v „kolektivu oblíbená“, prý ale nechce.


Samota jí dle jejích slov naprosto vyhovuje. Nebo je to spíš tak, že se herečka prostě bojí přátelství, aby se o svém manželovi Miroslavu Barabášovi (60) nedozvěděla něco, co nechce slyšet? 


Nechvalná minulost


Není žádným tajemstvím, že její druhý muž zodpovědností očividně příliš neoplývá. Stačí si vzpomenout na dluhy, které kdysi nasekal a které se s nimi táhnou nejspíš dodnes. Hrozilo dokonce, že kvůli tomu přijdou o milovaný dům v Zákolanech.


Bojí se, že jí ztroskotá i druhé manželství?

Pokud by si Štěpánová vyrazila s nějakou kamarádkou, mohla by si vyslechnout nepěkné věci o svém manželovi a třeba i doporučení, ať od něj odejde. A takové věci se poslouchají jen těžko.

Nechce, aby se to opakovalo?

A zřejmě se není čemu divit. Sama si už v minulosti jedním rozvodem prošla a podle všeho to nebyla procházka růžovým sadem. S podnikatelem Lubošem Rychvalským (58), s nímž má dceru Dominiku (31), se v roce 2009 rozvedla. Ovšem i on si stihl nadělat pořádné dluhy.

Vlastnil čajovnu a indickou restauraci, podnikání ale nešlo zrovna podle plánu. A výsledek? Kvůli exekuci přišla o krásný byt na Vinohradech. Dřív to ale vypadalo, že pár dobrých přítelkyň má, jenže pak se po nich slehla zem.

Byly snad ony důvodem, proč se nakonec její cesty s Rychvalským rozešly, a má strach, že by se to mohlo opakovat? Těžko říct, důležité ale je, že je takhle zjevně spokojená...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden