Moje šťastná hvězda

Dá partnerovi nůž na krk?

Moje šťastná hvězda

Žádná idylka se prý ve skutečnosti nekoná. Herečka ani neví, jak na tom s partnerem vlastně jsou.

Ačkoli KRISTÝNA LEICHTOVÁ (36) a VOJTĚCH ŠTĚPÁNEK (37) vypadají jako dokonalý pár, herečka přiznává, že jejich vztah je trochu narušený. Kdo za to může a co to pro ně bude znamenat?

Zatímco ještě před pár lety marně snila o lásce a potomcích, nyní má Kristýna Leichtová (36) z 1. MISE všechno, po čem kdy toužila.

Jenže teď se herečka, která se mimo jiné objevila i ve velice populárním seriálu Comeback, svěřila, že s příchodem dětí se v jejím vztahu s partnerem leccos změnilo a momentálně ani vlastně vůbec neví, na čem je! Mají snad s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (37) nějaké neshody?

Dříve to bylo lepší?

Když se Leichtové narodila dcera Dorotka (3), byla štěstím bez sebe. Po dítěti toužila už od svých osmnáctin, stále se ale nebyl nikdo, s kým by se usadila. Ovšem ve chvíli, kdy to nejméně čekala, se zčistajasna objevil sympatický herec a režisér Vojtěch Štěpánek. Jejich vztah měl pak poměrně

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden