Můj kousek štěstí

Dáda Patrasová: Utíká do ciziny?

Podváděná manželka Dáda Patrasová (60) má už dramatických situací, které jí způsobuje její nevěrník Felix Slováček (73) plné zuby. Rozhodla se pro radikální řešení – a nemáme tím na mysli rozvod.

Ve společném prohlášení manželů nechybí zajímavá formulace, že totiž: připustili možnost určité tolerance ke svým osobním životům, zájmům a výběru osob, s nimiž se hodlají nadále stýkat. Rozvod se nekoná.

Dádě a Felixovi se nechce do dělení majetku, a tak se raději budou vzájemně tolerovat. Felix neskrývá vztah s poněkud zvláštní výtvarnicí Lucií Gelemovou (32), Dáda dala volný průchod svým citům k italskému podnikateli, který ji podle nejnovějších informací miluje už dlouhých osmnáct let.

A tak je královna dětských srdcí Dáda po dlouhé době konečně šťastná a zamilovaná jako "šestnáctka". Má to samozřejmě háček. Charismatický Ital vlastní firmu v Kalábrii, což není právě blízko. Dáda ho hodlá navštěvovat.

Zůstane tam nakonec? Zamilované ženy středního věku dělají bláznivé věci. Bohužel, záležitost má obětního beránka, dceru Annu (20). Z hádek rodičů byla psychicky vyčerpaná a lékaři jí nalezli nádor v prsu, naštěstí nezhoubný.

Opravdu ji matka zanechá v této situaci samotnou? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden