Moje sladké tajemství

Další chlap nevydržel

Moje sladké tajemství

Má smůlu na chlapy, nebo je s ní k nevydržení?

Ani tentokrát se Agátě Hanychové (37) nepodařilo najít lásku na celý život. Po osmi měsících skončil její vztah s lékařem Andrejem Nikovem (39). Modelka si z toho však těžkou hlavu nedělá, i přesto, že o něm do poslední chvíle tvrdila, že by to mohl být ten pravý.

Agáta (37) vypadala po boku lékaře Nikova (39) velmi šťastně a spokojeně, ale podle jejího vyjádření ve vztahu nebylo vše, jak by si představovala. „S Andrejem už netvoříme pár. Mrzí mě, že to nevyšlo, ale přijde mi lepší nefungující vztah ukončit než udržovat jen proto, abych nebyla sama nebo aby se neříkalo, že to Agátě zase nevyšlo,“ přiznala.

Dodává, že není nijak nešťastná, že se rozcházela. Naopak to udělala, aby smutná nebyla. Pár spolu dokonce bydlel v jejím domě v pražském Suchdole a Hanychová se pochlubila i tím, že v

Zbývá vám 66% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden