Můj kousek štěstí

Další (ne)slavný rozvod?

Soužití dvou silných osobností, to bývá potíž... Je možná na místě oběma zatleskat, že to tak dlouho vydrželi!

Jejich manželství dlouho patřilo k nejpevnějším v showbyznysu, teď se ale zdá, že může brzy vzít zasvé. Hovoří se o rozchodu, stěhování a ve vzduchu visí ošklivé slovo – rozvod.

O tom, že to v manželství Ivana Trojana (58) a Kláry Pollertové (50) neklape, se spekulovalo už dříve. Herečka nejednou naznačila, že jsou s manželem každý jiný, a jak to tak vypadá, v poslední době se rozdíly ještě prohloubily.

Pedant

Už během natáčení filmu Jedna ruka netleská, kde v roce 2003 hráli manželský pár, se měly projevovat neshody. Herec, pověstný svou precizností a pečlivostí, manželce zjevně už tenkrát brnkal na nervy. Měl tendence jí radit a poučovat.

„A já jsem to, musím říct, nechtěla přijmout. Říkala jsem, nemluv mi do toho, mám tady režiséra,“ říkala Pollertová. A zdá se, že podobné situace nastávaly i doma. O Trojanovi je totiž známo, že dovede být pořádný pedant.

„Když není doma, tak si všichni oddechneme. Ivan je totiž ve výchově mnohem důslednější než já. Snaží se svou častou nepřítomnost nahradit tím, že je na děti přísnější,“ přiznala jeho žena s tím, že ona je naopak benevolentní.

Rodinné dusno?

Rozpory ve výchově jistě také jejich vztahu neprospívaly a rozhodně se dle hereččiných slov nezdá, že by doma vždy panovala idyla. Spíše to vypadá na pěkné dusno. Pár spolu založil velkou rodinu, mají syny Františka (23), Josefa (21), Antonína (13) a Václava (10).

A být mámou čtyř synů a manželkou velkého puntičkáře muselo být pro křehkou Kláru náročné. Už před lety navíc začala bojovat s depresemi, kvůli nimž musí užívat léky.

Kariéru dávno pověsila na hřebík, zatímco její muž září v titulních rolích, a tak doma s rodinkou zřejmě příliš času netráví. I na společenské akce vyráží obvykle bez své ženy, která na rozdíl od něj není zrovna večírkový typ. Zato on se odvázat umí.

V roce 2013 byl kupříkladu nachytán při vášnivém polibku s cizí ženou. Letos na jaře ho zase fotografové přistihli, jak se s Jiřím Macháčkem (56) opojeni alkoholem potácejí ulicemi.

Poslední kapka?

Manželka jeho přešlapy i pedantskou povahu dlouho tolerovala, tentokrát už jí ale zřejmě došla trpělivost. Co bylo tou poslední kapkou, těžko říct, v kuloárech se ale mluví o tom, že se po třiceti společných letech rozhodla od muže odstěhovat.

Dokonce už by měla shánět nové bydlení v centru Prahy. Po Pavle Tomicové (60) a Ondřeji Malém (56) či Veronice Žilkové (60) a Martinu Stropnickém (65) se tak zřejmě další slavné manželství otřásá v základech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden