Můj čas na kafíčko

Užívá si Mareš potají i s jinou ženou?

Můj čas na kafíčko

Možná si myslí, že zkrotila bývalého proutníka. Jenže to může být klidně jen pocit a zbožné přání. Po moderátorovi totiž stále touží spousta žen...

O Leoši Marešovi (46) se traduje, že i když se snaží působit jako věrný manžel Moniky Marešové (41), stále si občas užije bokem. Co je na tom pravdy a jaké ženy v minulosti vlastně prošly jeho postelí?

Už jsou spolu víc než sedm let a nedávno se jim narodila dcera Alex. Moderátor Leoš Mareš (46) působí po boku manželky, stylistky a redaktorky Moniky Marešové (41), jako spokojený muž od rodiny, jenže ve skutečnosti možná tak šťastný není. Chybí mu snad divoký život a střídání žen, které ho v minulosti tak charakterizovaly?

Střídal ženy jako na běžícím páse

Krásných žen vystřídal patrně nejbohatší moderátor u nás během svého života opravdu hodně. A to si neděláme iluze, neboť je téměř jisté, že jich bylo ještě mnohem víc než jen ty, které jsou veřejně známé, a hlavně, ke kterým se sám Mareš přiznal a potvrdil je.

Ženatý je ale v současnosti „teprve“ podruhé. Jeho první manželkou byla Monika Poslušná (47), se kterou přivedl na svět dva syny, Jakuba (17) a Matěje (13). Krásná blondýnka mu sice slušela, ovšem tehdy asi ještě

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden