Můj kousek štěstí

Další úlet! Tereza Brodská skoro nahá

Na internetu sbírá komplimenty, co na to ale asi říká manžel Herbert Slavík?

Nedá si pokoj! Dřív působila Tereza Brodská (54) odměřeně a přísně, přišla však ohromující změna. Způsobilo ji bezesporu její účinkování v oblíbeném seriálu Slunečná, kde narazila na čiperné kolegyně, které ji seznámily se sociálními sítěmi.

Na ty údajně tehdy hleděla skrz prsty a s přesvědčením, že soukromý život se přece neprodává jako housky na krámě. Pak se jí to naopak zalíbilo a sociálním sítím, dá se říct, téměř propadla.

Zakládá si však na tom, že vše bere s nadhledem a vtipem, nezapomene ovšem upozornit na své půvaby. Ostatně klobouk dolů před nimi.

I Vacek, s nímž hrála v Ulici, se zřejmě diví, kam až je jeho kolegyně schopná zajít.

V květnu bude hvězdě ZOO pětapadesát a živá duše by to do ní neřekla. I proto se hrdě předvádí na fotografiích například v šatičkách, které hodně odhalují a málo skrývají.

„Kostýmní zkouška! To nechceš! Nemáte někdo skafandr?“ stýská si pod svou fotkou v černém vyzývavém oblečku. Skoro by se dalo namítnout: Když to nechceš, proč to zveřejňuješ?

„Terezo! Ty si zahráváš!“ zhrozil se kolega Petr Vacek (58). Má svatou pravdu a jistě by s ním souhlasil i hereččin manžel, fotograf Herbert Slavík (60). Šeptá se, že ho Terezino působení na sociální síti znepokojuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden