Moje šťastná hvězda

Eva Perkausová: Je ve hře překvapivý rozvod?

Na první pohled vypadají spokojeně. Říká se však, že mají doma trochu dusno. A bude asi hůř!

Krátce před porodem si prý EVA PERKAUSOVÁ (29) pořídila byt. Vzala si ho na hypotéku, proto se podle všeho tak brzy „hnala“ do práce. Co na to ale asi říká její manžel Ivan Hecko (40)?


Porodila, se synkem se párkrát vyfotila a konec legrace, rychle do práce. Z Primy Eva Perkausová (29) tak trochu vyřadila Gabrielu Laškovou (33), která nakonec televizi raději úplně opustila. Necítila se dobře v situaci, ke které došlo.


Nechává si zadní vrátka?


Blondýnka  totiž zabrala její místo vedle Petra Suchoně (38). Místo aby se dala dohromady, honí prý peníze. Její manžel Ivan Hecko (40) je ale podle všeho proti. V zákulisí českého showbyznysu se říká, že chtěl, aby Perkausová byla doma a on živil rodinu.


Proč k tomu nedošlo a ona se naopak rychle po porodu vrátila do práce? Možná je to proto, že prý učinila velkou investici. Koupila si totiž byt.


A trochu to vypadá, jako kdyby si nechávala zadní vrátka, kdyby jí manželství nevyšlo. Což by mohlo znamenat, že svazku zcela nevěří. Z pohledu Perkausové je to každopádně chytrý tah.


Manžel by měl podle všeho rád nad vším kontrolu, jenže Eva si do ničeho mluvit nenechá.

Bojí se, že skončí jako kolegyně?

Možná se inspirovala případem kolegyně, moderátorky Ivety Vítové (39), kterou nedávno opustil nevěrný manžel a ona najednou se dvěma dětmi neměla kam jít. Ostatně, proč by se to nemohlo stát i jí, že?

Hecko by údajně nad situací rád získal kontrolu, ale nemá jak. Ve chvíli, kdy si Perkausová vydělává vlastní peníze, základní potřeby si zvládne poplatit. Nejspíš včetně hypotéky.

Podnikatel má však stále silné eso v rukávu – může jí zajistit život v luxusu, na který je zvyklá prakticky od puberty, kdy dělala modeling. A mohl by ji také něco přiučit o trhu s nemovitostmi.

Miliony ve hře

Podle veřejně dostupných informací měla Perkausová za pražský byt zaplatit něco kolem 7 milionů korun. Majitelé, kteří jí ho prodávali, ho však prý před pár lety koupili za miliony tři. Hecko se v každém případě musí mít stále na pozoru.

Kdyby došlo na lámání chleba a jejich vztah šel od desíti k pěti, Perkausová se může sebrat a odejít. Zájemci by byli. Stále má z čeho vybírat. Možná by stačil jeden telefonát a i s malým Kilianem by našla nový domov.

Třeba u fotbalisty Václava Kadlece (30), se kterým před časem randila. Na milost by ji mohl vzít i podnikatel Antonín Charouz (68). Toho sice podváděla s jiným boháčem, Karlem Kubou (48). Ale o Charouzovi je známo, že má slabost pro prsaté blondýnky. Uvidíme, jak se jejich vztah bude dál vyvíjet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden