Můj čas na kafíčko

Nečekaný rozchod s partnerem dostal Lenku Filipovou na dno!

Můj čas na kafíčko

Rozchod s manželem byl stresující, protože přišel bez varování!

Zpěvačka Lenka Filipová (69) se mohla stát mezinárodní hvězdou. Na prestižní soutěž ji ale nepustili a tak se prosadila jiná zpěvačka. Mnohem větším šokem pro ni ale bylo, když ji opustil životní partner.

Interpretku krásných písniček Zamilovaná nebo Prý se tomu říká láska si většinou představíme s kytarou. Lenka Filipová (69) k ní měla blízko už od dětství. Doma prý byl tento hudební nástroj neustále opřený o stěnu, takže nebyl problém se s ním seznámit. Maminka byla učitelkou hudební výchovy, tatínek Adolf Filip (†76) známým hercem.

Musela tu nechat první lásku

Hodně kladný vztah měla odjakživa Lenka Filipová k Francii. Vztah k zemi galského kohouta si vybudovala už v dětství. Měla tam dokonce studovat na gymnáziu. Po událostech roku 1968 ale tahle možnost padla, takže se

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden