Můj kousek štěstí

Dara Rolins s Nedvědem už nepočítá?

Plastiky mohou vyvolat otázky: Není se sebou spokojená, anebo měl snad výhrady její Méďa?

Je jí všude plno, ukazuje se v upnutých průsvitných oblečcích a podle mnohých to vypadá, že Dara Rolins (51) potřebuje zase nastartovat kariéru, která v posledních měsících tak trochu upadala.

Začalo se navíc hovořit o tom, že s partnerem Pavlem Nedvědem (51) na tom také nejsou dobře. Snažila se ze všech sil, aby svou kariéru a uvadající lásku vzkřísila, pak jí ale do plánů na dokonalý život hodil vidle italský doktor, u kterého se byla nedávno nechat zkrášlit.

Možná právě proto, aby si „Méďu“ udržela. Doufala v diskrétnost, lékař ale zveřejnil video zpěvačky, na kterém je nenalíčená s vydezinfikovanou tváří i vlasy. Pro ženu, která si zakládá na svém vzhledu tolik jako právě Rolins, noční můra.

Tak se stala nechtěnou hvězdou některých médií i sociálních sítí. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Zlomená zpěvačka oznámila pauzu. „Mám v plánu vypnout a nic neřešit. Chvilku cestovat, nachytat novou inspiraci, čerst­vý vítr do plachet,“ napsala si na Instagram.

Povídá se však, že toto vyjádření nesouvisí jen s lékařovou podpásovkou, ale i s Nedvědem. Jako by uvažovala, po jaké cestě se vydá. Zda dá ještě šanci bývalému fotbalistovi, nebo půjde dál bez něj.

Stále častěji se totiž spekulovalo o jeho možných milenkách. Nikdo by se tak nemohl divit, že toho je na Daru moc. Možná se v posledních týdnech tolik zahrnula prací, aby nemusela myslet na problémy ve svém vztahu.

A když se objevila kauza s videem, mohla si říct, že je to vlastně dobrá příležitost k tomu, aby na chvíli vypnula. Buď jak buď, pauza blondýnce prospěje, alespoň si promyslí, co vlastně chce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden