Moje šťastná hvězda

Skončí nakonec Randová úplně sama?

Moje šťastná hvězda

Sympatická herečka Martina Randová poslední roky svého života věnuje výhradně své milované mamince.

Herečka Martina Randová (52) je žena, která by se pro své nejbližší rozdala. Bohužel ale stále nenašla svoji osudovou lásku. Muži jí vždy ublížili!

Málo lidí dokáže pro své blízké totálně obětovat své štěstí a vlastně i část života tak, jak to udělala hvězda seriálu Ulice. Martina Randová (52) toužila po dětech, rodině. Podle všeho to ale vypadá, že už se toho nedočká i proto, že se po smrti nevlastního tatínka začala starat o milovanou maminku.

Její byt v Tachově prodaly a herečka si ji vzala k sobě do Prahy. „Rok jsme bydlely v podnájmu, pak jsem koupila byt. Tam jsem už jedenáct let,“ nechala se slyšet Randová v jednom rozhovoru. Její maminka přitom potřebuje stálou péči a podle mnohých v poslední době i něco jako „dozor“. Je to logické, věk zkrátka

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden