Moje sladké tajemství

Rozbila tenistka Lucie Šafářová jejich manželství?

Dnes jsou nesmírně šťastní. Tenistka Lucie Šafářová (37) a hokejista Tomáš Plekanec (41) mají vše, po čem kdy toužili. Jenže jejich láska začínala velmi složitě a na konci bylo jedno zlomené srdce – a to exmanželky Lucie Vondráčkové (43).

Přestože dnes mají Lucie Šafářová (37) a Tomáš Plekanec (41) oči jeden pro druhého, o lásku na první pohled rozhodně nešlo. Tenistce přišel nepříjemný, a navíc si musela projít na začátku poměrně složitým obdobím. Spousta lidí se na ni koukala jako na člověka, který rozbil manželství oblíbené herečce a zpěvačce Lucii Vondráčkové (43).

Na rozdíl od zpěvačky Plekanec po rozvodu v lásce netápal, s tenistkou Lucií Šafářovou už má dvě děti.

Drsná bitva

Ta kvůli své lásce několik let předtím obětovala kariéru, jen aby se za svým mužem přestěhovala do Kanady, kde působil jako hokejista. Z úspěšné zpěvačky se stala především ženou v domácnosti.

Za velkou louží se sice později snažila prosadit na uměleckém poli, o úspěších, které slavila u nás, si však mohla nechat jenom zdát. Dnes hořce lituje toho, že nemyslela víc na sebe, tehdy ale přemýšlela jinak. Byla tam se svou láskou a byla šťastná. Pak se ale pohádka začala bortit.

Luxusní vila, nebo skromný domeček?

Šafářová sice pořád opakovala, že má svědomí čisté a na konci manželství Vondráčkové s Plekancem nemá sebemenší podíl, nikdo jí to ale nevěřil.

Rozvodová bitva trvala víc než rok, a zatímco Vondráčková se z Kanady přesunula do skromného domku na Kladně, Plekanec se Šafářovou stavěli nové sídlo ve velmi prestižní lokalitě.

Smíření trvalo dlouho

Nakonec se shodli, že hádky utnou kvůli dětem, a došli ke vzájemnému kompromisu. Dokonce i jejich synové Matyáš (12) a Adam (8) přišli Šafářové na chuť. „Říkají mi teta Šafi,” pochvaluje si. Společně mají také dvě děti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden