Moje šťastná hvězda

Dara Rolins ukazuje vnady. Proč tak provokuje?

Může přijít o fanynky

Slovenská zpěvačka DARA ROLINS (43) pravidelně zásobuje svůj profil na sociální síti odvážnými fotkami. Většinou je na nich polonahá. Ať už jde o obyčejnou usedlost nebo závist, na zpěvačku často útočí především ženy, které si myslí, že to s modely trochu přehání a měla by se chovat a oblékat přiměřeně svému věku.

Přestože na kritiku by zpěvačka už měla být zvyklá, vypadá to, že opak je pravdou a znovu se nechala těmito vzkazy rozhodit a neváhala na ně reagovat. „Velmi často dáváte do souvislosti to, co mám na sobě, s mým věkem,“ napsala k jedné fotce Dara.

„Toto je moc krátké, toto moc barevné, infantilní, odvážné,“ pokračuje s tím, že ji vždy nejvíce rozčílí prapodivné vnímání statusu matka. Podle ní by se totiž žena neměla automaticky s porodem proměnit v nudnou.

Ani jako maminka sedmileté LAURY si nenechá do módy, kterou tak miluje, mluvit. „Občas jsem za princeznu, dámu, štětku, podnikatelku a kdoví, co ještě ve své nemocné hlavě nevymyslím,“ uzavírá rozohněný vzkaz svým antifanynkám zpěvačka.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden