Můj kousek štěstí

Dcery ji odstavily na druhou kolej?

Hvězda seriálu Na vlnách Jadranu si dosud prožila poměrně bujarý milostný život. Dcery Anny Šiškové (63) jdou v tomto ohledu částečně v jejích stopách, což prý herečka dost špatně snáší a možná se až příliš snaží svým dcerám promlouvat do duše.

I proto se zřejmě říká, že ji tak trochu odstavily na druhou kolej, a pokud to jen trochu jde, žijí si spíš vlastními životy, než aby poslouchaly maminku. Jenže ani u nich to není úplně dokonalé.

Dcery to mají divoké

Rodinný prapor v tomto ohledu drží zejména dcera, herečka Dorota Nvotová (41), která před časem randila s hudebníkem Peterem Konečným (45). Předtím přitom byla už třikrát vdaná a nevydrželo jí to ani s Konečným, rozešli se po několika týdnech, roli v tom údajně měla sehrát hereččina nevěra.

To Šiškové druhá dcera Tereza Nvotová (36) je mnohem slabší „éro“. Hollywoodský herec Jacob Pitts (44) je jejím prvním manželem, brali se však tajně a podle některých informací dost hekticky, když se předtím dvakrát rozešli.

Chlumský ji opustil už rok a půl po svatbě kvůli mladší ženě.

Z náruče do náruče

Je zkrátka vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu. Vždyť Šišková má první dceru s hudebníkem Jarem Filipem (†51), pak se provdala za Juraje Nvotu (69), se kterým má dceru číslo dvě. Režiséra ale prý podváděla s kolegou Jurajem Kemkou (48), který od ní posléze utekl.

Vzala si režiséra Jiřího Chlumského (65), který se kvůli ní rozvedl, ale ani toto manželství nevydrželo. Teď je herečka podle všeho sama a na vztahy asi nemá ani pomyšlení.

Jak chce Šišková dcerám radit, jak mají naložit se svými vztahy? Ani jí se v milostném životě nedaří. Alespoň některé chyby své maminky by nemusely opakovat. I když jak vidno, možná je na rady pozdě...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden