Moje sladké tajemství

Nový život bez závislosti byl jen divadélkem před ostatními?

Moje sladké tajemství

Lékaři ho prášky dopovali už jako novorozence. Chyba...

Je to teprve pár měsíců, co celým světem otřásla nečekaná smrt oblíbené seriálové hvězdy Matthewa Perryho (†54). Bezstarostný sympaťák Chandler ze seriálu Přátelé byl ale na hony vzdálený tomu, jaký byl herec ve skutečnosti. Jeho život plný závislostí ho přivedl na samé dno a ve finále se mu stal také osudným.

Měl všechno, co si jen mohl přát. Byl úspěšný, na kontě mu přistávaly miliony dolarů, ženy po něm šílely a o budoucnost si nemusel dělat starosti. Přesto to bylo pro Matthewa Perryho (†54) očividně málo. Už před mnoha lety propadl závislosti na alkoholu a drogách.

Vše se dokonce odehrávalo i v době, kdy natáčel seriál Přátelé, který mu dal věčnou slávu. Bylo to s ním tak špatné, že si podle svých slov na vznik

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden