Můj kousek štěstí

Definitivní konec pro Anetu Krejčíkovou?

Neobyčejnou trpělivost nemůže Aneta prokazovat donekonečna

S jejich vztahem je to jako na houpačce. Jednou jsou Aneta Krejčíková (31) ze seriálu Ulice s Ondřejem Rančákem (38) spolu, aby se následně dramaticky rozcházeli.

Možná mu prý dokonce odpustila nevěru. Muži mají v mozku věci jinak, než ženy, tvrdila Krejčíková loni v jednom rozhovoru, když přiznala, že s partnerem prožívají hodně náročné období. Podle všeho problémy doteď nepřekonali.

Došla jí trpělivost?

Nedávno si Aneta napsala na Instagram hlášku, ze které se dalo snadno odvodit, že láska je pryč. I někteří její kolegové potvrzují, že jsou s Rančákem od sebe. Což sice může být za pár dní jinak, ale pokud zůstane herečka sama, nečeká ji nic záviděníhodného.

Rančák ji před pár lety požádal o ruku, ale to je všechno.

S partnerem si totiž pořídila dvě děti, Bena (4) a Antonii (2). Představovala si, že partner bude s dětmi pomáhat, ale podle všeho se spletla. Buď pracoval, nebo byl s přáteli, hovořilo se i o nevěře.

Je tedy možné, že herečce už zkrátka došla trpělivost a raději zůstane s dětmi sama. Neměla by to ale snadné, protože kromě Ulice účinkuje i v muzikálu a podílí se na dalších projektech.

Pomůže jí zapomenout?

Právě nekonečný seriál by ale pro ni mohl být nakonec nečekanou záchranou. Hovoří se totiž o tom, že si moc dobře rozumí Jaroslavem Blažkem (25), který v Ulici hraje barmana Bruna. Často se potkávají a prý je mezi nimi cosi zvláštního.

Třeba jí pomůže zapomenout na trápení, které možná v nefunkčním vztahu zažívá. Kaž­dopádně pokud se Aneta rozhodne jednat, není rozhodně bez šance.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden