Můj čas na kafíčko

Kaňoková-Dancingerová: Napjaté vztahy plné intrik a nenávisti?

Můj čas na kafíčko

Vypadalo to, že by mohly být kamarádky, ale opak je pravdou. Dancingerová s Kaňokovou se prý zakoukaly do stejného muže a svádí o něj tuhý boj!

Velká rivalita údajně panuje v zákulisí seriálu Zlatá labuť, a to mezi Martou Dancingerovou (31) a Beátou Kaňokovou (34). Vše se ještě mělo vyostřit kvůli tomu, že jim padl do oka stejný muž – charismatický Adam Vacula (35)!

V posledních měsících si režiséři velmi oblíbili herečky Martu Dancingerovou (31)Beátu Kaňokovou (34). Obě shodně obsazují do ústředních rolí v nových seriálech a ony jim budují sledovanost.

Problém ale je, že prý v zákulisí jedna druhé dělá naschvály a nedokážou se vystát. Teď se navíc spekuluje o tom, že se zakoukaly do pohledného kolegy. Co je na tom pravdy?

Panuje mezi nimi velká rivalita

Televizní diváci si obě dámy velmi oblíbili. Záleží ale jen na režisérech, jestli je

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden