Můj kousek štěstí
Dělá, co může, aby jí neupláchl
Matonoha si bude muset dát velký pozor na konkurenci, Lucie mužské pohledy stále vábí!
Dělá, co může, aby jí neupláchl

Jako sexuální wamp v koženém oblečku s bičem! Herečka se rozhodla na internetu, ukázat své pravé já. Tohle by do novopečené babičky nikdo neřekl. Co ji to popadlo?

Jak se zdá, Lucie Benešová (47) se pustila do nelítostného boje s pádícím věkem. Jako by se bála, že jí s ubíhajícími roky něco uteče. Nebo snad někdo? Že by měl manžel Tomáš Matonoha (51) po osmnácti letech manželství zaječí úmysly?

Maká na sobě

Jak jinak si vysvětlit, že se jeho žena zuby nehty snaží udržet si vizáž sexbomby, vyzývavě se obléká, dře na postavě a nevyhýbá se ani plastické chirurgii. Začátkem roku kupříkladu podstoupila operaci očních víček, prý proto, že chce být věčně mladá a krásná.

A to se jí zatím zjevně daří, i přesto, že se před měsícem stala babičkou vnučky Melánie, kterou přivedla na svět adoptovaná dcera Sára (22). Na babičku ovšem Benešová rozhodně nevypadá.

Chodí na dlouhé procházky, cvičí s obručí, nedá dopustit na vodu s citronem a na internetu se neváhá pochlubit i odhalenějšími fotkami v bikinách. Jako by každým svým činem dávala najevo, že ani jako babička do „starého železa“ rozhodně nepatří.

Nová image?

Černé kožené minišaty, síťované punčochy, náramek s ostny, výrazný make-up a do ruky bičík. Přesně takto se nedávno nechala zvěčnit a svou fotografií se poté pochlubila na internetu.

Pochvalné komentáře od fanoušků z řad žen i mužů svědčily o trefě do černého. Ačkoli, netřeba se znepokojovat, nejedná se o novou image, do níž by se novopečená babička stylizovala.

Plánovaná role?

Zdá se spíš, že se v kožené mini s bičíkem v ruce předvede v nějaké nové roli. Zda bude filmová, seriálová či divadelní si musíme počkat. Po postavě vysloužilé prostitutky Rózy ze seriálu Slunečná se mají diváci jistě opět nač těšit.

A zejména pánové, není pochyb o tom, že každý může Matonohovi takovou ženu závidět. Proč by se tedy herec poohlížel po jiné, když má doma takovou šťabajznu?

Prohraný boj

Dvojice se před devatenácti lety seznámila při natáčení povídky s názvem „Muž, kterého všichni chtějí“, dnes by se ale jejich životní situace dala přirovnat spíše k titulu „Žena, kterou všichni chtějí“.

Babičku, jako je tahle, by rozhodně chtěl každý! Těžko by dědeček Matonoha našel jinou, která bude i pár let před padesátkou vypadat na dvacet, tak jako jeho žena. To je Tomáši předem prohraný boj!

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz