Můj čas na kafíčko

Dělá naschvály svému bývalému?

Kdy skončí divoké hádky ohledně synů?

Od bouřlivého rozvodu Lucie Vondráčkové (40) a jejího dnes už bývalého manžela Tomáše Plekance (38) uběhl už více než rok. Na první pohled by se mohlo zdát, že jejich žabomyší války jsou dávno u konce.

Hokejista žije spokojený život vedle blonďaté tenistky.

Veřejně se nenapadají a své špinavé prádlo perou nejspíš za zavřenými dveřmi. Podle našich informací se ale za nimi odehrává mnohem víc. Lucie se údajně stále nesmířila s tím, že ji manžel opustil, a zatímco on je šťastný se svou novou rodinou, zpěvačka zůstala sama jen se svými syny.

Objevují se dokonce zvěsti, že své děti Vondráčková používá jak zbraň proti bývalému. Ten se rozplýval nad tím, že jdou kluci v jeho  šlépějích a tráví čas na ledě.

„Tomu neuniknou,“ smál se před lety hokejista, který patrně věřil, že bude jednou moudra z ledu předávat svým synům. Jenže to se přepočítal.

Zatímco ještě v době manželství Lucie kluky v hokeji podporovala, dnes je prý všechno jinak. Kluci hrají tenis a dělají gymnastiku, kterou celý život miluje jejich maminka. Je to snad nějaký naschvál jejich tátovi, který si vysnil, že bude mít doma dva malé hokejisty?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden