Moje šťastná hvězda

Šinkorová dělá vše proto, aby si ho udržela

DANIELA ŠINKOROVÁ (50) je stále velmi krásná žena. V kuloárech se ale šušká, že se musí hodně snažit, aby si svého manžela LADISLAVA POLÁKA (57) udržela. Bojí se, že jí uteče za jinou ženou?


Nelze si nevšimnout, jak to Daniele Šinkorové (50) sluší. Oblíbená herečka vypadá opravdu dobře a její dokonalou postavu by jí mohly závidět i mnohem mladší kolegyně. Nicméně proslýchá se, že brunetka na sobě pracuje především kvůli svému manželovi, kterým je vlivný podnikatel Ladislav Polák (57).


Chce se mu stále líbit


Šinkorová před časem přiznala, že se v podstatě nezastaví. Herečka je hodně pracovně vytížená, se svými studenty cvičí choreografie a každý den chodí se psem pět až šest kilometrů. Není tedy divu, že je hubená jako proutek. Nesnaží se ale jen upoutat pozornost svého muže?


V kuloárech se totiž šušká, že Polák se své manželce nevěnuje tak, jak by si představovala. Už v minulosti Šinkorová navíc naznačila, že ji podnikatel v její práci příliš nepodporuje. „


Nejspíš si myslí, že ji má jistou,to se ale možná pořádně plete.

Manžel nechodí vůbec, ten viděl pár představení,“ prozradila před časem s tím, že její divadelní premiéry si Polák nechá klidně ujít. Do divadla ji tak v minulosti chodily podporovat především její maminka a sestra. Nicméně už roky se říká, že podnikatel není zrovna ukázkový manžel.

Tají herečce, že má milenky?

Údajně si potrpí na přítomnost krásných žen a herečku měl prý dokonce několikrát podvést. Zároveň se také proslýchá, že on sám je hodně žárlivý. Šušká se, že měl v minulosti herečce dokonce zakázat hrát v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Sama Šinkorová kromě toho jednou přiznala, že měli s Polákem hodně italskou domácnost. Podle jejích slov měli i dny, kdy u nich doma létaly talíře, hrnky a skleničky. A i herečka prý neměla k žárlivosti daleko a jednou při hádce s podnikatelem hodila misku s pudinkem na zeď.

A kdyby mu přišla na milenku, nejspíš by to dopadlo ještě hůř. Snad ji ale něco takového nepotkalo a Polák maximálně s ženami flirtuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden