Můj kousek štěstí

Iva Kubelková: Rozchod po dvaceti letech?

Ani po více než dvaceti letech si ji nechtěl Jirasek vzít, což se mu teď může vymstít.

Nedávno oslavili dvacáté výročí vztahu. Mají spolu dvě krásné dcery. Nemusí to ale nic znamenat. Hovoří se o rozchodu. Prý za to může její plánovaná účast v soutěži StarDance.

V zákulisí českého showbyznysu jde zajímavá šeptanda, že vicemiss ČR z roku 1996 a moderátorka Iva Kubelková (45) má doma potíže. Může za to prý její chystaná účast ve StarDance. Její partner, podnikatel Georg Jirasek (64), s ní totiž podle všeho kategoricky nesouhlasil.

Snad proto, že tato taneční soutěž je známá jedním „nežádoucím“ efektem. Už zde vznikl nejeden románek. Na tanečním parketu to jiskří.

Někomu se může zdát, že v případě moderátorky primáckého pořadu Showtime nic takového nepřipadá v úvahu. Vzor ctnosti. Dokonalá partnerka. Realita je ale možná jiná.

Už nějakou dobu se říká, že bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (51) není doma spokojená. Její dcery Natálie (18) i Karolína (14) jsou už velké a maminka by si jistě ráda ještě něco užila. A podle všeho Jirasek má raději klid na gauči, než nějaký adrenalin.

Objeví se někdo, kdo její tajné přání splní? Třeba právě krásný a mladý tanečník... Zatím není známo, s jakým z profesionálních tanečníků ji tvůrci pořadu dají dohromady.

Už teď je ale jasné, že s tímto mužem stráví v těsném tanečním postavení mnoho času. Takže je zde mnoho příležitostí − třeba i k románku. Je proto možné, že Jirasek doma vyvíjí velký tlak, aby jeho partnerka účast odřekla.

Nedávno proběhla tiskem informace, že Kubelková stále nemá v pořádku rameno, které si poranila v únoru. Okamžitě se začalo říkat, že si dělá alibi. Možná je to nápad partnera, který jí „doporučil“, aby si rekonvalescenci prodloužila.

Otázka je, kam až to může zajít. Lidé z jejich okolí tvrdí, že klidně až k rozchodu. Je možné, že její účast ve StarDance je jen vrcholem dlouhodobější krize. A třeba to udělala jen na truc, aby svého partnera naštvala. Což se podle všeho povedlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden