Můj kousek štěstí

Děsí jí samota a deprese

Lucie Bílá (49)

Krása, talent od Boha, hlas jako zvon a popularita. Tím vším se dnes může pyšnit jedna z nejlepších českých zpěvaček Lucie Bílá (49). Málokdo však tuší, že velmi často střídají její smích a radost těžké deprese, se kterými už roky bojuje.

Získala už osmnáct sošek Zlatých slavíků a na nebi české populární hudby září už více než 25 let. Do kapsy dokázala dle divácké popularity strčit formáty jako Helenu Vondráčkovou (68) nebo Hanu Zagorovou (69), dokonce konkuruje i zpěvačkám o generace mladším.Její tvář je krásná a existuje jistě mnoho žen, které by jí mohly úspěch, popularitu nebo právě krásu závidět. Jak už to však bývá, každá věc má i svou temnu stránku. Přesto, že zpěvačka Lucie Bílá (49) působí na veřejnosti jako velmi otevřená, přátelská a pohodová bytost, v soukromí prý bývá často smutná.
Má totiž strach o svou těžce nemocnou maminku a ačkoli to sama jen těžko přiznává, ze všeho nejvíc jí chybí životní partner, který by s ní, jak se říká, sdílel v životě dobré i zlé..

Chtěla by být zase Hankou.

„Já mám takový deprese, že by se to dalo krájet,“ přiznala před nedávnem zpěvačka Lucie Bílá. „Ale už se jich tolik nebojím, spíš je jen tak pozoruju a říkám tý svojí hlavě, tak pojď a ukaž se, s čím jsi na mě zase přišla,“ vypráví s úsměvem na rtech Zlatá slavice, která však ve skutečnosti téměř zadržuje slzy. Její deprese prý pramení hlavně z pocitu samoty a izolovanosti, které jsou jí bohužel čím dál tím vlastnější. Její jediný syn Filip, kterého má se svým prvním manželem, muzikantem Petrem Kratochvílem (65), už opustil rodné hnízdo a velké sídlo zpěvačky v Otvovicích, které nechala před lety zbudovat pro sebe a svou rodinu, tak nyní zeje prázdnotou. Stejně prázdno má Lucie Bílá i v srdci a právě to je zřejmě největší důvod jejích současných depresí. Mnohdy prý uvažuje i tom, že by byla zase raději obyčejnou Hankou Zaňákovou. Tak by měla možná v životě víc obyčejného štěstí.

Samota jí sráží na kolena.

Zanedlouho jí totiž bude padesát a zřejmě si konečně uvědomila, co jí v životě skutečně chybí. Je to muž, o kterého by se mohla v těžkých chvílích opřít, muž, který by stál po jejím boku. Jenže takového muže hledá marně celý život! Poprvé to byl právě Filipův otec Petr Kratochvíl (65), který Lucie Bílé pomohl vyšlapat cestičku v hudebním showbyznysu.Ten jí však utekl s krásnější tehdejší Miss Pavlínou Babůrkovou (42). Bílá se pak bláznivě zamilovala a krátce nato se vdala za mladého pozounistu Stanislava Penka (41), jejich manželství se však rozpadlo už za několik měsíců.Ani drsný rocker Václav Noid Bárta (34) , který se stal jejím druhým manželem a se kterým plánovala i další dítě, však vedle ní dlouho nevydržel. Poslední vztah s kavárníkem Petrem Makovičkou (39) také nevyšel a Lucie je nyní opět sama.Sama se svým silným hlasem. A silnými depresemi. Snad najde v druhé etapě svého života konečně toho pravého!.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden