Můj kousek štěstí

Dětství byla jedna velká hrůza

Můj kousek štěstí

Zažila bezpočet vzletů i pádů

Drew Barrymore (47) se třikrát vdala, třikrát rozvedla. Na vztahy nemá talent, stejně jako její rodiče. Zato co se hereckého projevu týče, na nadání si nemůže stěžovat.

Vyrůstala jen s matkou, otec rodinu opustil, když byla Drew Barrymore (47) maličká. „Já jsem ve skutečnosti neměla rodiče, víte?“ šokuje herečka.

Její matka Jaid Barrymore (76), povoláním herečka, stejně jako otec John (†72), byla lehkomyslné povahy, brávala dítě na večírky a do společnosti a nedělala si hlavu s tím, jaké to bude mít následky. Také holčičku horlivě zapojovala do nejrůznějších natáčení.

Drew účinkovala v reklamách od svých devíti měsíců, ve dvou letech se objevila v televizním filmu a zanedlouho, když jí bylo sedm, ji už znal celý svět. Režisér Steven Spielberg (75) ji obsadil do E.T. – Mimozemšťana. V útlém věku se stala velkou mezinárodní hvězdou. Možná by to psychicky unesla, ale jen za předpokladu, že

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden