Můj čas na kafíčko

Dlouhá léta ničila život Miroslavu Donutilovi tajemná nemoc!

Můj čas na kafíčko

Změna léků po přestěhování do Prahy ho málem připravila o práci!

Miroslav Donutil (69) si prožil různá období slávy. Dlouhá léta strávil v brněnském Divadle Na provázku, které vystřídalo Národní divadlo v Praze. Po roce 1990 si k tomu přidal umění vyprávět a bavit. Od mládí ale musel bojovat s nepříjemnými záchvaty.

Místo skvělého herce a vypravěče jsme dnes mohli v Miroslavu Donutilovi mít možná stejně výborného novináře. Tohle povolání měl totiž původně v plánu, i když tím hlavním důvodem nebylo přímo psaní. „Na novinařině mi imponovala hlavně možnost jezdit do zahraničí,“ prozradil.

„Budu si jezdit po světě v poměrech, kdy se nikam nesmí. Brzy mě to ale přešlo, protože mi došlo, že tahle výhoda je asi vykoupená něčím

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden