Můj čas na kafíčko

Michal Pešek věděl, že umírá a tak si napsal scénář svého pohřbu!

Můj čas na kafíčko

Předtím, než mu rakovina vzala život, přišel kvůli ní o zrak!

Měl rád život a dokázal si ho užívat naplno. Herec Michal Pešek (†53) rád zkoušel nové věci, miloval zábavu a dobrodružství. Osud mu k tomu ale bohužel dopřál méně času než ostatním.

Za herectvím si šel Michal Pešek už od dětství. V Praze, kde se narodil, chodil už od osmi let do literárně dramatického kroužku a jeho cesta pak logicky zamířila na konzervatoř. Díky tomu, že měl ve Spojených státech příbuzného, dostal se tam během studia na stáž.

Spolužáci si dokonce mysleli, že už ho neuvidí. „V Americe jsem byl čtvrt roku, takže mě na konzervatoři už považovali za emigranta,“ vzpomínal herec. „Vrátil jsem se, abych dokončil školu; potom jsem měl v plánu znovu

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden