Moje sladké tajemství

Do třetice to bude holka!

Chce se brzy vrátit do práce, ale asi má smůlu. Jak to dopadne?

Velký důvod k radosti má moderátorka Eva Perkausová (29), která se s manželem Ivanem Heckem (41) dočkala narození druhého syna! Pohádka by se ale brzy mohla proměnit v noční můru!

Obrovskou rodinu si Eva Perkausová (29) vždycky přála. Teprve před pár týdny oslavila první narozeniny syna Killiana a nyní už v náručí chová i malého Ariana. Chlapeček se má čile k světu, měří 51 cm a váží tři a půl kila, vykřičeli do světa pyšní rodiče.

Donutí ji nakonec, aby zůstala na mateřské?

Sympatická blondýnka u dvou dětí rozhodně nekončí. Rodit chce do té doby, dokud nepřivede na svět holčičku. Má to ale menší háček. I tentokrát má totiž v plánu spěchat brzy do práce. Jenže s tím prý Ivan Hecko (41) zásadně nesouhlasí.

Malý Arian se má čile k světu.

Zatímco u prvního syna si moderátorka prosadila svou, teď je podle všeho řada na zámožném podnikateli, který hodlá Perkausovou udržet doma, co nejdéle to jenom půjde. Každopádně je velká otázka, jak to všechno dopadne.

Dobře informovaný zdroj blízký televizi Prima naznačil, že pokud by Hecko trval na tom, že Eva zůstane na mateřské déle, než se očekávalo, je dost možné, že si tím k moderátorskému pultíku nadobro zavře dveře. Vypadá to, že bude u nich ještě pořádně dusno!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden