Můj čas na kafíčko

Tají, že je vášnivě zamilovaná do kolegy?

Můj čas na kafíčko

Už dlouho se říká, že si Herbert Slavík přestal své krásné manželky vážit. Myslí si, že ji má jistou a nikdo ho nemůže ohrozit. Možná se plete.

Několikrát se v médiích objevily informace, že Tereza Brodská (55) pobývá často doma bez manžela Herberta Slavíka (61). Postupně se tak měla upnout na svého charismatického kolegu Pavla Řezníčka (57). Je snad možné, že mezi nimi vzniklo něco víc než pouhé přátelství?

Stále krásná herečka ze seriálu Smysl pro tumor Tereza Brodská (55) je už úctyhodných sedmadvacet let manželkou fotografa Herberta Slavíka (61). Vše ale nasvědčuje tomu, že poslední měsíce a roky jen formálně, a v jejím srdci má naopak mnohem větší místo jiný muž.

Anonymní zdroj z natáčení seriálu Smysl pro tumor nám prozradil, že se zamilovala do kolegy Pavla Řezníčka (57). Je snad možné, že na všechny ušili pořádnou habaďúru a tají vášnivý románek? Někdy stačí málo, a mužské

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden