Moje šťastná hvězda

Do vztahu ji tlačí už i dcery

Dlouhou dobu byla sama, ale teď by to ráda změnila. Krásná SABINA LAURINOVÁ (49) si hledá chlapa, což prý není žádný lehký úkol.


Prý ji k tomu donutily její milované dcery Valentýna (18)Maja (12). Právě ony chtějí, aby se jejich maminka a hvězda Sestřiček Modrý kód Sabina Laurinová (49) cítila zase báječně.


Ještě před časem si měla tajně myslet na zadaného kolegu Marka Němce (40), který jí měl ale dát slušně najevo, že je zadaný a nemá o herečku zájem. To se mělo Sabiny dotknout až natolik, že muže na nějaký čas úplně ze své hlavy vytěsnila. Nakonec se ale rozhodla tak, jak si její dcerky přejí. Poštěstí se jí?


Dcery si maminku hlídají. Na fotce s dcerou Valentynkou.

Impulz k randění

Odmítnutí ze strany Marka Němce bylo pro herečku prý moc těžké. Idol žen má se Sabinou v Sestřičkách mnoho intimních scén, které se jí nejspíš natolik zalíbily, až se do něj skutečně zamilovala. Tato platonická láska se jí měla držet zhruba půl roku.

Poté, co to prokoukly její dcery, měly jí okamžitě domluvit, aby si našla někoho jiného, A tak také měla udělat. Koho si omotala kolem prstu hned na první dobrou?

Sbalila pracovníka ze štábu?

Už nějakou dobu se v zákulisí primáckého seriálu šušká, že má sympatická blondýnka randit s tajným ctitelem. Spekuluje se o tom, že se jedná o pracovníka ze štábu. A něco na tom asi opravdu bude. V poslední době totiž herečka zase září jako sluníčko, což nikomu nemohlo uniknout.

Jak dlouho jim to ale vydrží? Sabina je prý až moc netrpělivá a nejraději by chtěla všechno hned. Jenže právě to by mohlo její nový objev pořádně vyděsit.

Je sice jasné, že musí mít po všech těch vztahových eskapádách strach, aby se zase něco nepokazilo, až moc tlačit na pilu se ale nikdy moc nevyplácí. Zdá se, že se Sabina zkrátka nikdy neponaučí. Kdo ale ví, třeba jí to nakonec skutečně vyjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden