Moje šťastná hvězda

Dočká se Aneta konečně svatby?

Na svatbu marně čeká roky. ANETA KREJČÍKOVÁ (30) si totiž našla partnera, který s ní sice založil rodinu, ale k oltáři se mu asi nechce.


Ačkoli zásnuby proběhly už před několika lety, na veselku Aneta Krejčíková (30) stále čeká. Její partner  Ondřej Rančák (36), učitel a fitness trenér, ji kdysi požádal o ruku veřejně v divadle přímo na jevišti.


Bylo z toho velké pozdvižení a Aneta si možná malovala, jak brzy zazní svatební zvony. Dřív však proběhlo založení rodiny. Narodil se jim syn Beník, který už má dva a půl roku a před rokem při domácím porodu přišla na svět dcera Tonička.


Společně se bavili i o třetím potomkovi.

Starost o děti ji těší, ale už touží jít opět do práce. Chybí jí kontakt s lidmi a přiznala, že není šetřivý typ, takže z dob natáčení Ulice jí moc peněz nezbylo. Kdy se tedy zase vrátí do práce? Zřejmě až jí to současná situace dovolí a dostane víc pracovních nabídek. Otázkou je, jestli by jí partner pomohl s péči o děti.

Pořád mu jen rodí děti a dělá zázemí

Proslýchá se, že se s partnerem bavili ještě o třetím dítěti. To však herečka zamítla s tím, že možná později. Přestože vždycky toužila po velké rodině, už se cítí vyčerpaná.

Navíc když doma nadhodí téma svatby, partner se zřejmě k ničemu nemá. Prozradila, že vůbec netuší, kdy si ji partner hodlá vzít.  „Jsem zasnoubená snad šest let a pořád jenom rodím děti,“ tvrdí Krejčíková.

Sociální sítě plní společnými rodinnými fotkami, ze kterých čiší pohoda. přesto už rozhazuje pracovní sítě. Určitě nechce, aby na ni diváci zapomněli. Nedávno byla hostem nového pořadu v televizi, kde vlastně o nějakou roli požádala. „Potřebuju práci finančně i psychicky,“ svěřila se.

Sbírá pochvalné komentáře

Vypadá to, že by si partnerku měl Ondřej začít hýčkat a předcházet. Není to poprvé, co si  postěžovala, že péče o děti je náročná.

Přesto stíhá vydělávat na sociálních sítích, fotí se ve spodním prádle a zřejmě lační po pochvalných komentářích, když se jí pozornosti nedostává doma. Možná jí jde o to, aby se Rančák konečně rozhoupal ke svatbě, aby mu třeba neodešla za jiným.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden