Můj čas na kafíčko

Názor George Clooneyho na manželství změnila britská právnička!

Můj čas na kafíčko

„Nenapadlo by mě, že budu mít v šestapadesáti letech malá dvojčata“.

Čerstvý šedesátník George Clooney (60) se dlouho bránil rodinnému životu. Do druhého manželství vstoupil až po padesátce.

Ačkoliv si spousta lidí myslela, že George Clooney (60)  je starým mládencem, pletli se. Jedno manželství už za sebou měl i v době, kdy se s ním kolegyně Michelle Pfeiffer (63) a Nicole Kidman (53) vsadily, že se opět ožení a bude otcem.

Tehdy tvrdily, že se tak stane do hercových čtyřiceti let. Sázku prohrály, každou z krásek to stálo deset tisíc dolarů. Věřily si ale tak moc, že se vsadily znovu, tentokrát s limitem padesáti let. A prohrály znovu. George opravdu neměl moc důvodů hrnout se do trvalého vztahu.

Zkusil to ve svých 29 letech. Jeho ženou se na čtyři roky stala Talia Balsam, dcera známého herce Martina Balsama (†76). Po téhle zkušenosti se herec

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden