Můj kousek štěstí

Dočká se konečně rozvodu?

Dál střídá blondýnky

Roman Šebrle (48) vždy platil za slušňáka, nyní se ale zřejmě rozhodl pasovat do role nezastavitelného krále večírků.

Bývalý vícebojař Roman Šebrle (48) se zase neudržel a jeho fotky v doprovodu neznámé krásky, opět zaplnily stránky bulváru. Přitom se ještě nedávno zdálo, že jeho rozvod s manželkou Evou (45) nebude zase tak horký.

Spíše než na rozvodová stání to vypadalo na utužování dlouholetého vztahu. Záchrana manželství se ale pravděpodobně nekoná a pan moderátor se nejspíš rozhodl užívat si života ve stylu: víno, ženy, zpěv.

Po krizi se manželé letos opět dali dohromady na maturitním plese syna Štěpána.

Seriózní pan záletník

Býval úspěšným olympionikem, poté se ale rozhodl kariéru přehodnotit, pořídil si oblek, nasadil seriózní výraz a stal se z něj moderátor hlavních zpráv. U takové profese se předpokládá určitá profesionalita a úroveň.

V poslední době ale Šebrlemu maska seriózního zprávaře spadla. Už v roce 2018 zaplnil bulvár, když se na večírku televize tulil k cizí slečně a následně s ní měl odjet taxíkem. Tehdy si sypal popel na hlavu a veřejně se omlouval.

Dnes už ale zřejmě na omluvy rezignuje. Koncem loňského roku potvrdil médiím, že se s manželkou po jedenadvaceti letech rozvádí a následně vyrazil slavit Silvestr do Špindlerova Mlýna, kde byl vyfocen, jak líbá další neznámou blondýnu.

V pohodě?

Paradoxem ovšem bylo, že jeho žena následně podala vyjádření, že se žádný rozvod nekoná. „Nerozvádíme se, jsme ve společné domácnosti a jsme v pohodě,“ prohlásila Eva, o níž se tehdy také psalo v souvislosti s tím, že si měla najít mladšího milence.

Jak to tedy v tomto manželství vypadá? Vzhledem k tomu, že byl moderátor nedávno v Karlových Varech opět přistižen v doprovodu mladé, krásné blondýnky, to na velkou manželskou pohodu zrovna nevidíme. Spíše se zdá, že rozvod je na spadnutí a minimálně Roman, by ho ocenil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden