Můj čas na kafíčko

Do manželství s osudovou ženou se Ladislav Frej nehrnul ani po dvou dětech!

Můj čas na kafíčko

Bouřlivý vztah dvou hereckých legend ukončila až partnerčina předčasná smrt.

V době, kdy se oba hlásili na hereckou školu, netušili Ladislav Frej (80) a Věra Galatíková (†69), že je osud jednou spojí i v soukromí. Byl z toho dlouholetý vztah, i když se neobešel bez problémů.

Prožili spolu téměř čtyři desetiletí, poprvé se ale poznali ještě jako velmi mladí. Oba se totiž hlásili v Brně na JAMU. Ladislav Frej (80) měl tenkrát smůlu, protože mu nebylo ani sedmnáct let, takže ho nevzali. Věra Galatíková (†69) se tam dostala, byla o tři roky starší. Cesty osudu pak oba herce svedly dohromady v divadle v Pardubicích.

První jiskra přeskočila v divadle

Maminka Věry Galatíkové hrála ochotnicky. Věra s rodiči pravidelně jezdívala do divadla ve Zlíně. Ještě před patnáctým rokem měla jasno v tom, co chce v životě dělat, i když jí to otec s matkou vymlouvali.

Nechala si od nich nejprve říct a šla podle jejich přání studovat na pedagogické gymnázium. Krátkou dobu pak skutečně

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden