Moje šťastná hvězda

Kvůli komu tolik dře v posilovně?

MARTIN HOFMANN (44) nedávno utrpěl zranění, teď se znovu snaží vrátit do formy. Nemůže v tom být však ještě něco jiného? Nebo spíš někdo?


Vyskočit z rozjetého vlaku je snadné, ale dostat se zpět? To už taková legrace není. Své o tom ví i populární Luďan ze seriálu Most! či sympaťák Jarda Hejl z nekonečného seriálu Ulice Martin Hofmann (44).


Před nedávným zraněním byl ve formě, z režimu ale logicky vypadl. Takže teď všechno hezky zase od začátku. Začalo se ale říkat, že se do proměny nepustil jen tak náhodou. Můžez a to snad nějaká žena? 


Začala se mu zase zapalovat lýtka?

Zahýbal jí s prostitutkou

Herec je sice ženatý a před pár měsíci přivítal na svět dalšího potomka, ovšem i s Jitkou Čvančarovou (44) byl tehdy šťastně zadaný a plánovali společnou budoucnost.

To mu však nezabránilo v tom, aby si neobjednával služby luxusních prostitutek, u čehož ho načapali novináři. S herečkou to pořádně zamávalo a dlouhá léta mu nemohla přijít na jméno. Byl by toho schopný i nyní?

Když se provalilo, že chodí tajně za lehkými děvami, byl to pro všechny pořádný šok.

Být tátou je občas náročné

Jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Zdá se však, že tentokrát v tom žádný skandál ani jiná žena nebudou. Spíš jde jen o to, aby stačil svým dvěma malým potomkům.

S ženou Nataljou (48), která je podnikatelka a pochází z Ruska, má dva syny, s ní ale vyženil ještě dvě dcery, které jsou sice už dospělé, i tak se ale musí pořádně otáčet. 

Zase zpátky v práci

A pak je tu ještě jeden důvod, herec se znovu vrací do práce. Poté, co se mu v zimě narodil syn, ohlásil, že si dává do léta pauzu, aby se mohl věnovat jen své rodině. To s sebou ale přineslo i nějaká ta kila navíc, která musejí chtě nechtě dolů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden