Moje šťastná hvězda

Dočká se nakonec vysněné svatby?

Moje šťastná hvězda

Už dlouho se říká, že herečka Sabina Laurinová chodí s jistým movitým podnikatelem. Vztah má být navíc vážnější, než se předpokládalo!

SABINA LAURINOVÁ (51) je údajně po dlouhých letech znovu šťastná. Už pár týdnů se spekuluje, že je zadaná a zamilovaná. Je možné, že s novým partnerem nakonec skončí i před oltářem?

V lásce nikdy neměla moc štěstí. Nejspíš i proto se herečka ze seriálu ZOO  Sabina Laurinová (51) obrněla hradbou mlčení a o svém soukromém životě nyní odmítá mluvit. Přesto se už delší dobu povídá, že sama rozhodně není, což i sama v jednom rozhovoru opatrně naznařila.

A zdá se, že je to vážné, dokonce se šušká, že se ji chystá údajný partner požádat o ruku. Čeká sympatickou herečku po letech trápení a samoty konečně kousek štěstí, které

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden