Můj kousek štěstí

Tajný románek se ženatým hercem?

Na večírku ona září, Pitter, mnohem vyšší a mladší, sedí stranou... Jsou snad až příliš rozdílní.

Z toho může být pořádný poprask! Jestli se potvrdí řeči o aférce mezi dvěma herci nekonečného seriálu, můžeme s dosti vysokou pravděpodobností očekávat dva velkolepé rozchody. Tohle by jim totiž jejich partneři neodpustili.

V seriálu Ulice má teď jednu ze zásadních rolí. A hraje tam pěknou potvoru. Hodně ubližuje. Mohla by taková být Jitka Schneiderová (50) i v reálném životě? Snad ne.

Pravdou ovšem je, že dříve byla pořádně divoká a prý neměla daleko k nevěrám. Možná i proto se rozpadl její vztah s hercem Davidem Švehlíkem (51), s nímž má téměř dospělou dceru. Když se před osmi lety dala dohromady s designérem Lukášem Pitterem (43), zdálo se, že po jeho boku se konečně usadila.

Otázka ale je, jestli je to pravda nebo se herečka jen přesunula do „šedé zóny“ a své aférky jen drží pod pokličkou. Nedávno naznačila, odkud může vítr foukat. Zveřejnila fotku s kolegou z Ulice Romanem Vojtkem (51).

Tisknou se k sobě tvářemi, k tomu si herečka napsala „školní láska“. Spousta lidí se samozřejmě začala ptát, co spolu tihle dva měli. Nebo snad stále mají? Vždyť stará láska nerezaví...

Kdyby ale takový románek praskl, bylo by z toho slušné pozdvižení. Ani ne tak kvůli jejímu vztahu, protože tam se možná dá dříve či později rozchod očekávat, i vzhledem k tom, že Pitter je výrazně mladší. Ovšem Vojtek je od roku 2016 ženatý.

Herečka Petra Vojtková (36) by asi zálety svého manžela nevydýchala. Tím spíš, že už se nějakou dobu říká, že to mezi nimi není zrovna růžové. Může být důvodem povídaček právě Schneiderová?

S Vojtkem se znají už dlouhých dvaatřicet let. Během natáčení Ulice se potkávají, možná mají i čas na důvěrné povídání. Mohou si vylévat srdíčka, jeden druhého pochopit. Od toho už je jen kousek k tomu, aby zjistili, že si skvěle vyhovují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden