Můj čas na kafíčko

Kdo je ve skutečnosti partnerem Markéty Stehlíkové?

V nekonečném seriálu Ulice hraje sympatická Markéta Stehlíková (39) manželku herce Kryštofa Rímského (45). Televizní diváci říkají, že jim to spolu moc sluší, a patří k nejoblíbenějším párům seriálu.


Povídá se, že to mezi nimi jiskří


Kdo by ale připustil, že možná tvoří pár i ve skutečnosti, jen to šikovně tají? Jenže právě tyto informace už týdny kolují českým showbyznysnem a jsou čím dál silnější. Je snad možné, že je na tom něco pravdy?


Herecká dvojice se má sice snažit, aby na to nikdo nepřišel, ale existuje mnoho indicií, které naznačují, že to nemusí být jen vymyšlená pohádka. Herečka třeba už dlouhé roky odmítá prozradit totožnost svého partnera, kterého tak nejspíš zná maximálně její rodina a možná nejlepší kamarádka.


Kryštof Rímský (45).

Snaží se být tajemná

A to je přitom aktivní na sociálních sítích, a rozhodně se tak nesnaží žít v ústraní. O herečce se ví jediné, a to, že má dceru Josefínu (10), nicméně s jejím otcem už nějakou dobu nežije.

Utajený románek s Fridrichem?

V minulosti sice byla spojována s dalším hercem z Ulice, Vasilem Fridrichem (47), a to krátce poté, co si spolu vyrazili do společnosti mezi další celebrity.

Tam ale bylo vcelku jasné, že je to přitažené za vlasy, protože je Fridrich už roky zadaný a jeho partnerkou je herečka Barbora Lukešová (54), se kterou má dva syny, a to ŠimonaJana. Těžko si tak představit, že právě s ním by tajila vztah a on žil dvojí život.

I Rímského obestírá tajemno

Zahalen tajemstvím je i osobní život Rímského, přičemž se ale před časem spekulovalo, že se měl rozejít se svou partnerkou. Jelikož jsou oba tak tajemní, a zejména svůj milostný život si tolik hlídají, samozřejmě tím dávají spoustu prostoru spekulacím.

Brzy se ukáže, kde je vlastně pravda

Ve finále tak klidně oba mohou mít spokojené vztahy a být jen přáteli. Stejně tak je ale možné, že spolu skutečně tvoří pár, jak se spekuluje.  Jelikož jsou ale čím dál populárnější a často jsou zváni i na společenské akce, možná se brzy prozradí. Může stačit zamilovaný pohled nebo letmé pohlazení, a bude okamžitě jasno.

Budeme je mít proto v příštích týdnech pod drobnohledem, a jakmile něco vypátráme, okamžitě vás budeme informovat. Zatím víme jen to, že si Stehlíková náramně pochvaluje časté líbací scény se svým seriálovým milencem Rímským.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden