Moje šťastná hvězda

Dočká se někdy pana Božského?

Na muže neměla štěstí. Martina Randová (51) prý byla zamilovaná do Martina Zounara (56), jenže to nevyšlo. Co bude dál? Najde ještě pravou lásku? Chtěla by!

Má dobré srdce, jenže často roztrhané na kusy. Hvězda Ulice podle mnoha informací dlouho tajně milovala Martina Zounara (56), toho si ale zaháčkovala psycholožka Kateřina Kantová (43).

Pak se prý Martina Randová (51) zakoukala do kolegy ze seriálu Václava Svobody (59). Jenže ten je ženatý. Přitom herečka podle jejích známých touží po lásce, nechce zůstat navždy sama.

Nikdo se jim nepřiblíží

Povídá se, že na schůzky chodí, ale není to ono. Možná je to tím, že stále myslí na Zounara a na Svobodu a žádný muž se jim v jejích očích ani zdaleka nepřiblíží. Což ale je samozřejmě problém, protože pokud si vysnila pana Dokonalého ve svých představách a idealizovala si oba herce, jen těžko se jim reálný člověk dokáže vyrovnat.

Její kolegové přitom tvrdí, že by si partnera strašně moc zasloužila za to, co dělá pro druhé a jak se pro jiné lidi dokáže obětovat.

Jednu chvíli to vypadalo, že se přece jen dají dohromady.

Najde toho pravého?

Jestli někdy prolomí smůlu a toho pravého najde, je tedy ve hvězdách. Přitom sama před časem tvrdila, že by si přála rodinu. Na roli miminky už je pozdě, ale i my v redakci jsme se shodli, že bychom jí nějakého hodného muže strašně moc přáli.

I to, že bude asi trávit Vánoce sama, je hrozně moc smutné. Na druhou stranu je dobré, že samotná Randová podle všeho stále nepřestává doufat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden