Můj čas na kafíčko

Vymění ji manžel brzy za mladší?

Pohledná herečka ze seriálu ZOO Sandra Nováková (41) se svěřila v rozhovoru s tím, že další děti ve svém životě už neplánuje. Zklamala tím snad svého manžela, režiséra Vojtěcha Moravce (36), natolik, že se s ní bude chtít rozvést?

Na mateřství se už cítí moc stará

Na oko oba působí jako idylická dvojice, ve společnosti se skvěle doplňují a v soukromí vášnivě milují. Občas ale stačí opravdu málo, aby se to všechno zbortilo jako domeček z karet.

Nováková před osmi lety porodila Moravcovi syna Mikuláše (8) a tehdy se počítalo s tím, že nebude jejich jediným dítětem. Nováková navíc byla často v rozhovorech konfrontována s podobnými otázkami. Nedávno se ale rozhodla, že v této záležitosti udělá jednou provždy jasno.

„Vzhledem k tomu, že je mi jednačtyřicet let, tak já vlastně nechci být pro to mladý dítě stará máma,“ nedovede si představit, že by ještě někdy otěhotněla. Povídá se ale, že podobný názor nesdílí její manžel. Ten prý doufal, že se ještě o jedno miminko pokusí.

Vojtěch Moravec (36).

Má Moravec slabost pro Rychlíkovou?

Tyto informace sdělily redakci zdroje z prostředí showbyznysu, které jsou dobře se situací obeznámeny, avšak z obavy před následky si přejí zůstat v anonymitě. Těžko říct, co je na tom pravdy, ovšem už v létě se povídalo, že je jejich manželství ve velké krizi.

Tehdy se i spekulovalo o tom, že má režisér blízko k mladičké herečce Sáře Rychlíkové (24), se kterou se měl seznámit během společného natáčení. Okamžitě si padli do oka a režisér byl úplně vedle z jejího půvabu. Nováková si toho tehdy nejspíš všimla, protože od té doby zásobuje své internetové profily odhalenými fotkami.

Svlékat se nebojí

Nedávno se dokonce Sandra nechala s manželem vyfotit nahá ve sprše. Možná mu tím chce ukázat, o co by mohl přijít, pokud skončí s Rychlíkovou v posteli.

Uvidíme tedy, jestli bude řežisér ochoten skousnout, že už žádné další dítě s Novákovou na svět nepřivedou. Pokud si opravdu přál velkou rodinu, může to pro něj být větší problém, než se na první pohled zdá. Snad ale nezajde do krajností a opravdu by se kvůli tomu s herečkou nerozvedl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden