Můj čas na kafíčko

Dokáže si herce manželka udržet?

Hvězda seriálu ZOO David Gránský (30) je miláčkem fanynek, spousta z nich by dala cokoli za to, aby ho dostala na rande, ovšem musí si nechat zajít chuť.

Herec má totiž doma manželku Nikolu Gránskou (28), a s ní dokonce již založil rodinu a mají společně tříměsíčního syna Mattea. Jak dlouho ale ještě vydrží být vzorným otcem od rodiny?

Nikola Gránská (28).

Jsou spolu už velmi dlouho

Už dlouhých třináct let tvoří pár herec a jeho současná manželka, která je majitelkou oční optiky. Dá se tak říct, že celou plnoletost strávil herec s jednou jedinou dívkou. A pokud jí byl vždy věrný, rozhodně je to na tuto dobu úctyhodné. O to víc s přihlédnutím k okolnosti, kolik krásných kolegyň kolem sebe má.

Jenom v ZOO se kolem něj často točí mladičká kráska Michaela Pecháčková (18), která ho vykresluje jako ideálního kolegu a užila si s ním i natáčení milostných scén, nebo Michaela Tomešová (31) s Evou Burešovou (29). O Gránském se vždy šuškalo, že je to pořádný sukničkář, ovšem faktem také je, že se na něj žádná milenka či nevěra neprovalila.

Dělá vše pro to, aby se mu neokoukala

Gránská ale ani tak neponechává nic náhodě a už pouhých několik týdnů po porodu je opět ve velmi dobré formě. Vypadá opravdu skvěle a je evidentní, že se chce stále svému manželovi líbit.

Není to ale prvoplánová kráska, kterou bychom vedle pohledného herce čekali. Nikola je navíc taková šedá myška, která podle svých slov dříve trpěla nedostatkem sebevědomí, a dokonce ji trápily deprese.

Je často bez své paní mimo domov

Možná i proto ne zrovna dvakrát ráda chodí s manželem do společnosti mezi další celebrity. Jednoduše se tam necítí příliš dobře. Zřetelně to bylo vidět v nedávné premiéře 1. dílu nového pořadu Můj muž to dokáže.

Právě tam se objevila společně s manželem na televizní obrazovce, a ačkoli se snažila a moc jí to slušelo, bylo na ní vidět, jak je nervózní, a na konci možná byla ráda, že to mají s manželem za sebou. I proto je Gránský často bez dohledu své sympatické manželky a má spoustu šancí podlehnout pokušení.

Občas se dokonce stane, že natáčí v zahraničí, a tam už opravdu Nikola Gránská nemá šanci zjistit, s kým tráví volné večery nebo zda místo hotelu nevyužil na přespání byt jiné ženy. Ostatně nedávno natáčel například v Bratislavě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden