Moje šťastná hvězda

Uteče od Bereniky nakonec i její druhý manžel?

Moje šťastná hvězda

Místo toho, aby pečovala o svůj vztah s manželem, stále častěji prchá do práce. Vymstí se jí to stejně jako kdysi u Pavla Čecháka?

BERENIKA KOHOUTOVÁ (31) si vždycky dělala, co chce, a bylo jí jedno, co si ostatní myslí. Bude jí to nakonec stát i její druhé manželství s KRYŠTOFEM KUBÍNEM (36)?

Herečka z nového seriálu Hořký svět či Ulice neustále vzbuzuje v ostatních emoce. Někdo Bereniku Kohoutovou(31) miluje, jiný jí nemůže přijít na jméno a tvrdí, že se chová arogantně. V každém případě je jí všude plno, to jí skutečně nelze upřít.

První manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem (45) skončilo dřív, než stihli založit rodinu. To se jí se současným manželem Kryštofem Kubínem (36) sice podařilo ještě dřív, než se vzali, na hladký průběh vztahu to ale ani v tomto případě nevypadá. Bude se historie opakovat a skončí opět sama?

Jako na horské dráze

S prvním mužem, který byl před ní ženatý s herečkou Tatianou Dykovou (44), to byla jízda jako na horské dráze. Chodili spolu od roku 2011 a asi si ani sami nevybavují, kolikrát se

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden